Raaks

 

Bel me terug

 

Stuur een e-mail

De Case

Marjorie en Bas vroegen ons een logo te bedenken voor hun nieuwe grandcafé aan de Groeneplaats. De naam Raaks hadden ze al bedacht. Een historisch verantwoorde keuze want op de plek van hun nieuwe bedrijf stonden vroeger woningen die het Raaksje werden genoemd. Daarnaast wilden ze ook graag een beeldelement van het oude Den Burg (Burgh, verstevigde vesting) hierin verwerkt.

Het proces

Samen met Marjorie en Bas probeerden we een beeld te vormen over hoe hun zaak er uit zou komen te zien. Ze waren gecharmeerd van de sfeer van een grandcafé, brasserie. Mooie houten vloer, hoge ramen, leestafel, klassiek/luxe interieur. Maar evengoed laagdrempelig en zonder sterallures. Kleuren, okergeel/goud en donkerblauw.

En zo…

Met deze ingrediënten konden we aan de slag. We maakten enkele basisvoorstellen met een moderne en toch sierlijke typografie. Daarbij een krachtig beeldmerk van het oude centrum van Texel. No nonsens, stijlvol, krachtig. Goed toepasbaar op vele uitingen.

Het gekozen logo werd in de volgende fase verfijnd en uitgewerkt voor verschillende doeleinden

Online

Op basis van het definitieve logo, kleur, sfeer etc. werd ook de website vormgegeven

Neem contact met ons op

Ben je van plan een bedrijf te starten en ben je op zoek naar een passende huisstijl en/of kan je wel wat hulp gebruiken met de communicatieaanpak? Neem contact op met Ronald of Romana: (0222) 310 618, info@ziltezaken.nl of gebruik onderstaand formulier.

Cases

Ik zie je bij Bries20!
We vertellen je graag hoe een avontuur van een Larense familie dé aanwinst van De Koog werd.

101 websites: een greep uit…

Bij Zilte Zaken maken we gemiddeld zo’n 12 websites per jaar. Altijd met behulp van de laatste technieken en de meest optimale functionaliteiten passend bij de doelstelling en doelgroep(en) van de website. Hoe eenvoudig of uitgebreid ook, en wat je budget ook is. Check it out:

Een nieuwe site voor De Muy Bungalowverhuur
Als totaalpartner neemt De Muy Bungalowverhuur veel werk uit handen van particuliere vakantiehuisverhuurders. Naast het facilitaire aspect is De Muy ook verantwoordelijk voor de marketing van de vakantiehuisjes. Om het aanbod van De Muy aantrekkelijker en slimmer te tonen hebben wij de website helemaal vernieuwd.

Installatieprofessionals met een dito website

IBS is een begrip op Texel en met ruim 30 medewerkers een van de grotere installatiebureaus. Zo’n professioneel bedrijf vraagt om een professionele website. Wij ontwikkelden in samenwerking met Webjongens hun totaal nieuwe website.

Beleef de bewogen geschiedenis van Texel

Er is in het verleden heel wat gebeurd op Texel. En dan met name rond de Tweede Wereldoorlog. Bij Luchtvaart- en Oorlogsmuseum Texel komen deze verhalen tot leven. Wij werden gevraagd hier een passende nieuwe website voor te ontwikkelen.

Op de boot

Restyling 'Op de Boot' Rebotex is sinds de jaren ’80 de naam van de restauratie aan boord van de TESO-schepen en de kiosk in Den...

Read More »

De Lepelaar

Ontdek de whiskey van The Isle of Texel Met de whiskey en likeuren van stokerij De Lepelaar, gevestigd op Landgoed De Bonte  Belevenis, haal je...

Read More »

Raaks

Raaks, een bijzondere plek met een dito gechiedenis Het hart van Den Burg, de Groeneplaats, is een bijzondere locatie. De naam van het grand café...

Read More »

Brouwerij De Boei

Bijzonder speciaalbier van Texel Bijzondere bieren verdienen een bijzondere verpakking. Dat dachten Joscha en Inge van Brouwerij De Boei ook en namen contact met ons...

Read More »

De Vlijt

Een rijke geschiedenis van vliegeniers, parachutisten en andere stoere avonturiers. Een prachtige locatie, een fantastisch uitzicht en een rijke geschiedenis. Maar waar het nog aan...

Read More »