Bel me terug

 

Stuur een e-mail

Laat jezelf zien...

Succes krijg je niet alleen door kennis en kunde. Het hele plaatje moet kloppen: de binnen- én buitenkant. Onze boodschap: laat jezelf zien! Je verhaal is tenslotte de basis om echt verbinding te maken met een ander. Dat kan in een van onze succesvolle magazines of misschien wel je eigen uitgave!

Formules

TXNU op maat 2

TexelNU

TexelNU is een toeristisch on- en offline platform wat bestaat uit een magazine, website, app, video, social media en diverse uitingen in print. Het platform staat vol met opmerkelijke verhalen over het eiland en de Texelaars. TexelNU gaat voor Texel op sien Tessels: met insidertips en opmerkelijke verhalen. Zo leert de lezer Texel op een andere manier kennen. Dat maakt TexelNU ook aantrekkelijk voor de Texelaar zelf. 

Nieuwe formule, nieuwe formaat, doelgerichter, zeven edities in drie talen!

De TexelNU magazines zijn gratis en worden verspreid op de TESO-boten en via ruim 125 drukbezochte locaties op Texel.

Wij geven met TXNU per jaar zes reguliere edities én een speciale Kids-editie uit:

Voorjaar (medio maart/april/mei)
Vroege zomer (juni t/m half juli)
Zomer (half juli tot september)
Najaar (eind september/oktober/november/half december)
Winter (december tot medio maart)
Engels/Duits (jaaruitgave)
Kids (jaaruitgave)

Nieuwe formule, nieuwe formaat, doelgerichter, zeven edities in drie talen!

Jaaroplage magazines: 200.000

TexelNU Fietskaart: 150.000

ZZ_uitgaven_11_StefanKrofft-2019_Web

Zilt & Zakelijk

Ondernemersmagazine met bijzondere verhalen. ‘Interessant om te weten, van voor tot achter uitgelezen’, horen we met regelmaat van vrienden, buren en andere bekenden. Bent je niet-ondernemer en/of geen TOP-lid én vind je het blad interessant en lezenswaardig, dan kun je je abonneren.

Eerstvolgende verschijningsdata:

mei 2021

Geloof je ook in de kracht van samenwerken en kijk je verder dan je eigen winkel? 

Word dan adverteerder of sponsor. Zo bereik je heel ondernemend Texel. 

Neem contact op met Ronald: 06 271 142 36

Ben je niet-ondernemer en/of geen TOP-lid maar wil je het magazine wel twee keer per jaar thuis ontvangen? Word dan abonnee! 

Voor 24,95 ontvang je de komende vier nummers thuis op de mat.

Ik wil abonneren.

Zilte Zaken-tarieven2020

Bekijk hier alle voorgaande edities.

ZZ_uitgaven_04_StefanKrofft-2019_Web

De Koog Magazine

Wij maken in opdracht van Ondernemersvereniging De Koog aan Zee al vijf jaar een mooi magazine, fietskaart, website en app. Speciaal voor de toerist; om ze wegwijs te maken en in de vakantiesfeer te brengen. 

Verschijningsdatum: begin februari

Jaaroplage 35.000

De Koog Fietskaart:
Een gratis fietskaart met mooie routes over het eiland en leuke doe-tips in en rond De Koog. Als bedrijf kun je je hier opvallend presenteren en fietsers verleiden naar je bedrijf te komen. 

Jaaroplage 50.000

Eerstvolgende magazine:

Verschijningsdatum april/mei 2021

kustNU op maat

KustNU

Zilte Zaken is ook actief aan de Noord-Hollandse kust. Het magazine KustNU bestrijkt het kustgebied van Den Helder tot Egmond aan Zee en biedt bedrijven die zich richten op het kusttoerisme een uitstekend platform zich te profileren.

De KustNU magazines zijn gratis en worden verspreid via 100 locaties in de Kop van Noord-Holland. 

Wij geven met KustNU vier edities per jaar uit:

Zomer  (mei t/m september)
Duits (vanaf mei)
Feestdagen (december/januari)
Kids (vanaf mei)

Nieuwe formule, nieuwe formaat, doelgerichter, vier edities in twee talen!

 

Totaaloplage per jaar: 175.000

WhatsApp Image 2021-06-02 at 09.23.52

Echt Texels Product magazine

Texel staat bekend om de mooie streekproducten. Overal op het eiland kom je ze tegen. Om je daarin wegwijs te maken en meer te vertellen over de mensen en verhalen achter de producten maken wij eens per jaar dit mooie magazine. 

Verschijningsdatum: mei

Jaaroplage 60.000

ETP Fietskaart:
Een gratis fietskaart met mooie routes over het eiland die je voornamelijk langs de Echt Texels Product-locaties brengt. Als bedrijf kun je je hier opvallend presenteren en fietsers verleiden naar je bedrijf te komen. 

Jaaroplage 25.000

Eerstvolgende magazine:

Verschijningsdatum april/mei 2022

Download de tarievenfolder

931140

TexelCadeau

Zilte Zaken en Webjongens bieden met Texelcadeau.nl voor ondernemers een complete oplossing voor de verkoop en registratie van cadeaubonnen. Klanten kunnen 24/7 bonnen bestellen via de eigen website van een bedrijf of op Texelcadeau.nl. Binnen enkele minuten ontvangen zij de cadeaubon digitaal op A4-formaat op het opgegeven emailadres.

Texelcadeau.nl is hét platform om een cadeaubon, coupon, knipkaart, voucher, waardebon of arrangement op te verkopen. Met een eigen account kan je als ondernemer onbeperkt cadeaubonnen aanmaken én verkopen. Via Mollie Payments wordt het bedrag van iedere bestelling direct op jouw bankrekening gestort. Texelcadeau.nl rekent hiervoor geen provisie. Je betaalt eenmalig €75,- setup kosten (installatie op www.texelcadeau.nl en widget in eigen huisstijl op jouw eigen website) en vervolgens zijn de kosten slechts €120 per jaar. Geen verrassingen dus.

Een eigen cadeaubon maken en ontwerpen is simpel en je kunt er zoveel verschillende aanmaken als je zelf wilt. Zo kun je ze van diverse geldbedragen aanbieden en staat er dan voor al jouw potentiële klanten een geschikte tussen. Ook kun je, in samenwerking met andere bedrijven, arrangementen aanbieden. Uiteindelijk wordt zo voor de consument een divers en gevarieerd aanbod gecreëerd met de leukste Texelse cadeaubonnen.

Er staat een QR-code op iedere cadeaubon die bij inlevering gemakkelijk met een app op een telefoon is te scannen. Zo heb je dus altijd een mooi overzicht van alle bestelde én (niet) ingeleverde cadeaubonnen. Wist je dat bijna 20% van alle cadeaubonnen nooit wordt besteed? Ook leuk om te weten: 85% van de mensen geeft gemiddeld vier keer meer uit dan de waarde van de cadeaubon en 54% bezoekt door een cadeaubon voor het eerst een nieuwe zaak. 

Bekijk hier de website.

Uitgeverij

Wij maken (in opdracht) regelmatig mooie magazines of jubileumboeken voor bedrijven. We gaan samen kijken: wat is er in de afgelopen jaren allemaal gebeurd? Wie waren daarbij betrokken? Wat zijn de hoogtepunten? Met gespecialiseerde tekstschrijvers en fotografen maken wij een prachtige uitgave waar je trots op kunt zijn. 

Dat we succesvol zijn in het uitgeven van boeken blijkt wel uit de verkoop van onze eigen TexelNU boekjes. Misschien ken je ze wel? Niet duur, wel heel leuk! Inmiddels hebben wij een collectie van elf boekjes:
Beurd en Deen, TESO, Vuurtoren, 600 jaar Texel, Walvisvaarders, Tuunwallen, Vogelsgebieden, Strandpalen, Fotografen, Strandvondsten & Fantazeedieren. Spaar ze allemaal! 

Ons nieuwste boeken zijn ‘het blijft in de familie’, hier krijg je als lezer een inkijkje in 33 Texelse familiebedrijven en ‘de 66 van Texel’, een prachtig boek met inspirerende routes en tips en trucs van Robert Bakker.

Bekijk al onze boeken in de webshop

Wil je adverteren of zelf een magazine uitgeven?

Goed idee! Wist je dat een magazine een heel effectief marketingmiddel is? En drukwerk is weer helemaal hip. Belangrijkste vraag is: wat wil je communiceren en wat wil je daarmee bereiken? Wij helpen je daar graag mee!

(0222) 310 618