Bel me terug

 

Stuur een e-mail

Zilte Zaken Texel
Emmalaan 66A
1791 AV  Den Burg

Ja, we zitten op een eiland!

Maar dat maakt helemaal niets uit! Met Texel als uitvalsbasis van ons kantoor werken wij door het hele land. We blijven natuurlijk niet alleen maar op het eiland zitten; integendeel. We verbreden onze wereld, doen contacten op en gaan regelmatig de hort op voor frisse ideeën en inspiratie.

De knappe koppen van Zilte Zaken

Romana

Salesmanager
Romana is verantwoordelijk voor bestaande klantrelaties en knoopt nieuwe aan. Persoonlijk contact is waar zij voor staat.

Jorinde

content maker
Jorinde zorgt voor mooie verhalen over je bedrijf, waar klanten nieuwsgierig en enthousiast van worden. Enthousiast is Jorinde zelf trouwens ook.

Jochem

conceptmaker & art director
Kun je wel wat hulp gebruiken om je merkverhaal sterker te krijgen? Heb je pittige kost die helder over de bühne moet? Of ben je op zoek naar oogstrelend design? Bel ons!

Ralph

eigenaar/creatief directeur
Het artistieke brein van het bedrijf. Een ontwerper die maakt wat jij in je hoofd hebt. Die exact weet hoe hij jouw bedrijf laat stralen.

Ronald

eigenaar/operationeel directeur
Ronald is typisch zo iemand die je bij blijft. Vlotte prater met originele ideeën die graag nieuwe wegen verkent en ver gaat om een goed product af te leveren.

Bart

Zilte Zaken Den Helder
Vanuit Den Helder is Bart actief langs de kust in de Kop van Noord-Holland met KustNU. Bart kent de regio op zijn duim en dankzij hem is KustNU ieder jaar weer een succes.

Miranda

Grafisch vormgever
Van I Love Texel Magazine tot het ondernemersblad van De Koog. Miranda voelt naadloos aan welk ontwerp bij welke doelgroep past. Bladen maken kan zij dan ook als de beste.
Henk

Henk en Marijn

Folderverspreiding
Henk rijdt drie dagen in de week met onze Zilte Zaken bus over Texel om iedereen van de juiste folders te voorzien. Marijn bevoorraadt de TESO boot. Heb jij onze bus al eens gespot onderweg?