Bel me terug

 

Stuur een e-mail

Het ‘alles-in-één-platform’ voor Texelse cadeaubonnen

Zilte Zaken en Webjongens bieden met Texelcadeau.nl voor ondernemers een complete oplossing voor de verkoop en registratie van cadeaubonnen. Klanten kunnen 24/7 bonnen bestellen via de eigen website van een bedrijf of op Texelcadeau.nl. Binnen enkele minuten ontvangen zij de cadeaubon digitaal op A4-formaat op het opgegeven emailadres.

Texelcadeau.nl is hét platform om een cadeaubon, coupon, knipkaart, voucher, waardebon of arrangement op te verkopen. Met een eigen account kan je als ondernemer onbeperkt cadeaubonnen aanmaken én verkopen. Via Mollie Payments wordt het bedrag van iedere bestelling direct op jouw bankrekening gestort. Texelcadeau.nl rekent hiervoor geen provisie. Je betaalt eenmalig €75,- setup kosten (installatie op www.texelcadeau.nl en widget in eigen huisstijl op jouw eigen website) en vervolgens zijn de kosten slechts €120 per jaar. Geen verrassingen dus.

Hoe werkt dat?
Een eigen cadeaubon maken en ontwerpen is simpel en je kunt er zoveel verschillende aanmaken als je zelf wilt. Zo kun je ze van diverse geldbedragen aanbieden en staat er dan voor al jouw potentiële klanten een geschikte tussen. Ook kun je, in samenwerking met andere bedrijven, arrangementen aanbieden. Uiteindelijk wordt zo voor de consument een divers en gevarieerd aanbod gecreëerd met de leukste Texelse cadeaubonnen.

Tel uit je winst
Er staat een QR-code op iedere cadeaubon die bij inlevering gemakkelijk met een app op een telefoon is te scannen. Zo heb je dus altijd een mooi overzicht van alle bestelde én (niet) ingeleverde cadeaubonnen. Wist je dat bijna 20% van alle cadeaubonnen nooit wordt besteed? Ook leuk om te weten: 85% van de mensen geeft gemiddeld vier keer meer uit dan de waarde van de cadeaubon en 54% bezoekt door een cadeaubon voor het eerst een nieuwe zaak. 

Wil jij een eigen cadeaubon?

Ben je enthousiast en wil jij graag meedoen aan Texelcadeau? Neem contact op met Ronald Biesboer of Romana Casciola.

(0222) 310 618