Krimboek

 

Bel me terug

 

Stuur een e-mail

De Case

Meestal geven wij onze tekstschrijvers Joop en Harry een opdracht maar nu was het andersom. Naar aanleiding van het 50jarige bestaan van De Krim werden zij gevraagd een jubileumboek te schrijven. Aan ons de eer om dit te mogen vormgeven en realiseren. We maken graag boeken, voor onszelf, zoals de TexelNU verhalen reeks, of in opdracht zoals het grote Juttersboek, het Schapenboeten boek, Texel in stukjes of de verschillende boeken voor TESO (o.a. Theo Hoogerheide, Een Eeuw Eigen).

Het proces

Een boek maken is een tijdrovend proces. Deze keer met extra druk door de geplande festiviteiten rondom het jubileum in mei én door ziekte bij de tekstschrijvers.

Zeker in het begin is het moeilijk in te schatten hoeveel tekst en beeld er zal komen en hoe dik dus het boek zal gaan worden. Een extra uitdaging ook om een goede offerte en planning te maken. Dit jubileumboek mocht best wat extra’s krijgen dus konden we aantal mooie opties in de uitvoering voorstellen. Met de eerste teksten werd de vormgeving van het boek bepaald. Pas daarna kon de feitelijk productie van 256 pagina’s beginnen…

Ruim 2 maanden later was alle tekst en beeld verwerkt, gecontroleerd en gecorrigeerd en kan het digitale materiaal naar de drukker.

Neem contact met ons op

Ben je van plan een bedrijf te starten en ben je op zoek naar een passende huisstijl en/of kan je wel wat hulp gebruiken met de communicatieaanpak? Neem contact op met Ronald of Romana: (0222) 310 618, info@ziltezaken.nl of gebruik onderstaand formulier.

Cases

Ik zie je bij Bries20!
We vertellen je graag hoe een avontuur van een Larense familie dé aanwinst van De Koog werd.

101 websites: een greep uit…

Bij Zilte Zaken maken we gemiddeld zo’n 12 websites per jaar. Altijd met behulp van de laatste technieken en de meest optimale functionaliteiten passend bij de doelstelling en doelgroep(en) van de website. Hoe eenvoudig of uitgebreid ook, en wat je budget ook is. Check it out:

Niet zomaar een reisbureau
Vai Forte biedt exclusieve, life changing inspiratiereizen voor zowel particulieren als bedrijven. Vai Forte zet individuen en teams aan er (weer) voor te gaan. Voor passies, missies, doelen, talenten. Wij hielpen deze unieke start-up met de visuele identiteit en communicatie-invulling.

Installatieprofessionals met een dito website

IBS is een begrip op Texel en met ruim 30 medewerkers een van de grotere installatiebureaus. Zo’n professioneel bedrijf vraagt om een professionele website. Wij ontwikkelden in samenwerking met Webjongens hun totaal nieuwe website.

Ontdek de whiskey van The Isle of Texel

Met de whiskey en likeuren van stokerij De Lepelaar, gevestigd op Landgoed De Bonte  Belevenis, haal je iets bijzonders in huis. Zij zorgden voor de inhoud, wij ontwikkelden de verpakkingen.

Kampeershop Texel

Familie Rikkenberg runt sinds 2014 de Kampeershop op Texel. Het is de meest uitgebreide kampeerspeciaalzaak van het eiland. Daar hoort uiteraard een mooie website bij!

Read More »

Op de boot

Restyling 'Op de Boot' Rebotex is sinds de jaren ’80 de naam van de restauratie aan boord van de TESO-schepen en de kiosk in Den...

Read More »

Zuivelboerderij Texel

Zuivelboerderij Texel: Heerlijke zuivel op sien Texels! 175 koeien die samen 1,6 miljoen liter melk per jaar produceren. Hiervan gaan Corine en Evert de komende...

Read More »

Raaks

Raaks, een bijzondere plek met een dito gechiedenis Het hart van Den Burg, de Groeneplaats, is een bijzondere locatie. De naam van het grand café...

Read More »