Catharinahoeve Magazine

 

Bel me terug

 

Stuur een e-mail

De Case

Eigenaar van Boerderij-Eethuis Catharinahoeve Joost Hoogenbosch kwam met het idee om een magazine te maken voor zijn gasten. Het komt regelmatig voor dat zij even moeten wachten op een tafeltje, en zo kunnen zij zich vermaken en achtergrondverhalen lezen over het restaurant, de geschiedenis van de boerderij, de Texelse producten en de mooie omgeving van Catharinahoeve. 


Inhoud magazine

Zo werden wij gevraagd om een magazine te maken met niet alleen leuke verhalen en weetjes over het restaurant, maar bijvoorbeeld ook om personeel te werven, wat niet altijd makkelijk is op een eiland met veel horecabedrijven. Met enige spoed werd van ons gevraagd om het magazine te produceren, want voor de zomervakantie moest het klaar zijn en het idee ontstond in het voorjaar.

Samen met Joost hebben we een lijstje met onderwerpen gemaakt, en daarmee zijn we aan de slag gegaan. Ralph bepaalde de vormgeving, Jorinde verzorgde het tekstwerk en Rosalin Deen de fotografie. 

Binnen ruim vijf weken stonden er twee pallets met magazines in de schuur van Catharinahoeve en de reacties van gasten zijn zeer positief. Ook de familie van Joost is erg enthousiast en trots. En wij ook!

Neem contact met ons op

Sta je op het punt een restaurant te openen en zoek je ervaren ondersteuning op dit gebied? Of ben je in het algemeen op zoek naar bovenstaande disciplines? Neem contact op via (0222) 310 618, info@ziltezaken.nl of gebruik onderstaand formulier.

Cases

Eigenaar Joost Hoogenbosch kwam met het idee om een magazine te maken voor zijn gasten.
Vol met achtergrondverhalen over het restaurant, de geschiedenis van de boerderij, de Texelse producten en de mooie omgeving.

Vincent was op zoek naar een professionele uitstraling voor zijn tuinderij. Hij kweekt groente, aardappelen én bloembollen. Alles kleinschalig en gifvrij… Voor de verkoop in stalletjes aan de straat wilde hij graag een logo, verpakkingen, labels en natuurlijk een website.

Zuivelboerderij Texel: Heerlijke zuivel op sien Texels!
175 koeien die samen 1,6 miljoen liter melk per jaar produceren. Hiervan gaan Corine en Evert de komende jaren steeds meer verwerken tot yoghurt en kwark.

Ontdek de whiskey van The Isle of Texel

Met de whiskey en likeuren van stokerij De Lepelaar, gevestigd op Landgoed De Bonte  Belevenis, haal je iets bijzonders in huis. Zij zorgden voor de inhoud, wij ontwikkelden de verpakkingen.

Hardloper en fysiotherapeut Robert Bakker kwam bij ons met het idee voor een hardloopboek met de mooiste routes op het eiland. Na een paar afspraken en brainstormsessies zijn we in samenwerking met tekstschrijver Joop Rommets aan de slag gegaan.