Bel me terug

 

Stuur een e-mail

Zilte vrienden

Schermafbeelding 2019-10-08 om 16.24.38

Harry

tekstschrijver
Harry is al jaren één van onze beste zilte vrienden. Een ervaren tekstschrijver die voor ons vaak de eindredactie op zich neemt.
Schermafbeelding 2019-10-08 om 10.52.53

Joop

tekstschrijver
Weer of geen weer: op zijn fiets crosst hij het eiland over voor de mooiste verhalen. Een geweldige samenwerking en: van Joop kun je altijd kwaliteit verwachten.
Anoek

Anoek

fotograaf
Topfotografe, nog niet zo lang op ons eiland. Anoek maakt veel fotodocumentaires waarvan menig werk in grote Nederlandse musea te bewonderen is.

Chloë en Jeffrey

Artifex Media - webbouwers
Chloë en Jeffrey zijn onze webpartners aan 'de overkant'. Werken veelal met WordPress, waarin onze eigen website ook is gebouwd, en maatwerk oplossingen.
Schermafbeelding 2019-10-08 om 11.22.51

Ingrid

tekstschrijver
Ingrid haalt graag verhalen boven tafel, want in iedereen schuilt een mooi verhaal. Al jaren voor landelijke bladen, en ook weer voor TXNU.

Louise

tektschrijver
Louise weet als geen ander een boodschap te vertalen in allerlei middelen, van folder tot site. Verhalen waar je blij van wordt.

John en Gerhard

Videolux
John en Gerhard zoeken altijd naar de kern van de boodschap en vertalen die naar heldere concepten en creatieve films. Dankzij 35 jaar ervaring, enthousiaste inzet en de beste camera-apparatuur leveren ze altijd goede kwaliteit.