Bel me terug

 

Stuur een e-mail

Stapt u ook in?

Texel+ voor een sterke lokale economie

Hoe zorgen we dat Texelaar en toerist zoveel mogelijk besteden op het (eigen) eiland?
Hoe kunnen we onze klanten (nog) beter aan ons binden?
Hoe kunnen we klanten (nog) beter belonen voor hun trouw?

Drie vragen waarover wij de laatste maanden – mede onder invloed van de coronacrisis en het snel toenemende aandeel van online kopen – uitgebreid hebben gebrainstormd.

Met als resultaat: een nieuw spaarsysteem met de naam Texel+

Texel+ versterkt de loyaliteit van uw klanten en steunt de Texelse economie. We stimuleren inwoners, toeristen en Texelfans om lokaal te kopen én belonen ze daarvoor. Met als motto: Wees loyaal, koop lokaal. Dat is extra welkom in deze uitdagende economische tijd!

Een lokaal spaarsysteem is in andere gemeenten in Nederland inmiddels een beproefd middel gebleken om klanten telkens te laten terugkomen. Het werkt als volgt. Bij iedere aankoop bij een aangesloten bedrijf spaar je als klant +punten. Die punten zijn geld waard. Je kunt ze besteden bij je volgende aankoop bij dezelfde ondernemer óf bij een van de andere aangesloten Texelse bedrijven of toeristische attractie. Zo maken we met elkaar omzet én houden we die omzet ook op Texel.

Ons systeem biedt tal van mogelijkheden en voordelen! 
We noemen er alvast een paar:

Met Texel+ onderneemt u nog doelgerichter en klantvriendelijker.

Texel+ biedt dé oplossing voor klantenbinding en relatiebeheer.

Binnen het systeem kunnen pashouders een lokaal doel kiezen waarvoor ze een percentage van hun tegoed willen reserveren. Door de gemeenschap, voor de gemeenschap!

Als deelnemende ondernemer krijgt u certificaten op aandelen uitgereikt op een tweede aandelensoort (aandelen met uitsluitend een winstrecht). Hoe hoger de winst, hoe hoger uw uitkering. Het streven is minimaal het jaarlijkse abonnementsgeld te kunnen uitbetalen.

Externe partijen kunnen geld op specifieke passen zetten. Zo kan een Texelse werkgever zijn medewerkers als (kerst)gratificatie bijvoorbeeld een Texel+-pas met een tegoed van €100,- aanbieden. Een mooi cadeau én allemaal geld dat op Texel besteed zal worden.

Onze stakeholders dragen financieel bij in het spaarsysteem, zodat de deelnemingskosten voor de bedrijven zo laag mogelijk kunnen blijven.

Texel+: voor elke Texelse ondernemer die graag klanten bindt!
Deelnemen is niet duur. Voor slechts €40* per maand stapt u in. U keert minimaal 1% van de omzet binnen het spaarsysteem uit als tegoed aan de pashouder (kan wisselen per type bedrijf). Daarnaast betaalt u 1% aan Texel+, bedoeld voor onkosten als het bouwen van een platform, ondersteuning en lokale marketing. Alle +punten die bij een bedrijf worden ingewisseld, worden vanuit het systeem vergoed aan het bedrijf dat de punten heeft ontvangen.

Stapt u in? Dan helpt u mee om de lokale economie te steunen en versterkt u de binding met uw klanten en hun loyaliteit.
Vragen? Mail naar info@ziltezaken.nl of bel met Ronald Biesboer: 06 27 114 236 of Wim Ploeg: 06 51 29 38 89


* afhankelijk van de totale bijdrage van stakeholders wordt dit bedrag nog extra verlaagd; het streven is bovendien via aandelencertificaten minimaal het jaarlijkse abonnementsgeld te kunnen uitbetalen voor 2021 en 2022.

Texel+ wordt omarmd door:

Stapt u in? 

Dan helpt u mee om de lokale economie te steunen en versterkt u de binding met uw klanten en hun loyaliteit.
Vragen? Mail naar info@texelplus.nl of bel met Ronald Biesboer: 06 27 114 236 of Wim Ploeg: 06 51 29 38 89

06 27 114 236