Bel me terug

 

Stuur een e-mail

Het zilte teamHeel veel creativiteit en inspiratie onder één dak, daar aan de Emmalaan 66A, in het pand naast de VVV. Zilte Zaken heeft daarnaast sterke ‘lijntjes’ met een aantal collega’s uit het creatieve veld, waaronder tekstschrijvers/journalisten Joop Rommets, Stephanie Rijk, Marcel Plaatsman en onze eindredacteur Harry Gerritsma. Fotografen Stefan Krofft, Steven Goovaerts, Justin Sinner en Liselotte Schoo maken ook deel uit van ons team.

Ronald Biesboer (1969), eigenaar/operationeel directeur
Ronald is typisch zo iemand die je bij blijft. Vlotte prater met originele ideeën die graag nieuwe wegen verkent en ver gaat om een goed product af te leveren. Als geen ander is hij in staat zich in te leven in de klant en de doelgroep. Hij kiest niet de gemakkelijkste weg, maar de beste route. Ronald investeert oprecht in een goede band met klanten en relaties. Is gek van voetbal en hardlopen, dol op zijn vier kinderen en een levensgenieter pur sang. En je krijgt wat je ziet: een creatieve ondernemer die geen blad voor de mond neemt en op wie je kunt bouwen.

ronald@ziltezaken.nl 
06-271 142 36

Ralph Grabowski (1965), eigenaar/creatief directeur
Het artistieke brein van het bedrijf. Een ontwerper die maakt wat jij in je hoofd hebt. En vaak net even meer. Die exact weet hoe hij jouw bedrijf laat stralen. Nee, creatievere geesten dan Ralph kom je niet veel tegen. Hij laadt zich op tijdens een rondje mountainbiken door de Texelse natuur. En ja, ook daar is hij goed in. Waar Ronald de man van de klantencontacten is, opereert Ralph liever op de achtergrond. In zijn eigen zilte kantoor, waar zijn creatieve gedachten lekker alle kanten op kunnen gaan en altijd leiden tot wat moois.

ralph@ziltezaken.nl
06-519 572 34

Bart Ambriola (1966), Zilte Zaken Den Helder
Het zou zo Ronald zijn tweelingbroer kunnen zijn. Vanuit Den Helder is Bart actief langs de kust in de Kop van Noord-Holland met het KustNU programma. Bart kent de streek als geen ander en iedereen kent Bart. 

bart@ziltezaken.nl
06-510 706 79

Romana Casciola (1994), junior sales manager

Romana is de nieuwste aanwinst bij Zilte Zaken. Als sales manager onderhoudt zij bestaande klantrelaties en knoopt nieuwe aan. Ze denkt graag met je mee en persoonlijk contact is waar zij voor staat. Door haar kennis van producten, diensten en trends kan zij je goed adviseren om hogere verkoopresultaten te behalen. 

romana@ziltezaken.nl
06-468 393 08

Jorinde Veeger (1994), specialist videocontent
Onze specialist in videocontent. Jorinde zorgt voor mooie filmverhalen over je bedrijf, waar klanten nieuwsgierig en enthousiast van worden. Enthousiast is Jorinde zelf trouwens ook. En leergierig, spontaan en flexibel. Met haar open blik en houding is ze een fijn mens om mee samen te werken. Ze groeide op op Texel, studeerde Informatie en Communicatie in Amsterdam en keerde terug naar haar eiland mét de specialisaties Audiovisuele producties en Mediaconcepten op zak. Reislustig als ze is, heeft Jorinde al veel van de wereld gezien. Maar Texel blijft voor haar altijd bijzonder. Dat draagt ze graag uit, ook in haar werk.

jorinde@ziltezaken.nl
06-215 876 51

Jochem Kools (1979), conceptmaker & art director
Deze uit Amersfoort overgewaaide conceptmaker & art director vertaalt al ruim achttien jaar de meest uiteenlopende marketing-communicatievraagstukken naar begrijpelijke, catchy en inspirerende communicatieconcepten. Heb je bijvoorbeeld een verfrissende activatie nodig? Kun je wel wat hulp gebruiken om je merkverhaal sterker te krijgen? Heb je pittige kost die helder over de bühne moet? Of ben je op zoek naar oogstrelend design? Loop dan eens binnen bij Zilte Zaken. Grote kans dat je Jochem daar tegenkomt. Tenzij er ergens een leuk festival is, want dan is hij waarschijnlijk met z’n oldtimercampertje van de partij.

jochem@ziltezaken.nl